Vedelat pannkoogitainast meenutav tainas küpseb ahjus maagilisel moel kreemjaks mitmekihiliseks koogiks.
Selle koogi võlutrikk seisneb selles, et vormi läheb lihtne tainas, seegi kahtlustäratavalt vedel, aga ahjust väljub kahe- või isegi kolmekihiline k
See kook peab seest pisut niiskeks jääma, meenutades veidi ameeriklaste kuulsat brownie-kooki.
Tarvis läheb:175 g võid3 suurt muna200 g suhkrut120 g ehk 2 dl nisujahu55 g ehk 1 dl kakaopulbritnäpuotsaga soola2 dl pohliServeerimiseks:vanillijäätist, vahu
Vastupidiselt levinud arvamusele ei ole loomsed toiduained sugugi ainsad head valguallikad. Kui suhkrud ja õlid välja arvata, sisaldavad kõik taimsed toiduained valke.
Kevadpühade kohupiimakook on mahlane, värviline ja särtsakas – nagu üks ehtne sidrun olema peabki.
Magusamaailm on hästi mitmekesine ning kõikvõimalike küpsetiste rohkus võtab silme eest kirjuks: šokolaadikoogid, juustukoogid, rullid, brownie’d ja nii a
Toidupoodi külastades näeme külluslikku kaubavalikut, mis ahvatleb ostma. Lihtne on võtta vajalikku ja ka üle osta. Seejuures ongi kurb, et kõige enam viskavad Eestis toitu ära kodumajapidamised – kokku 25 000 tonni aastas*.